Petiție Online

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum şi libertatea de a căuta, de a primi şi de a răspândi informaţii şi idei prin orice mijloace şi independent de frontierele de stat„, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, art. 19.

Instituţia Prefectului Judeţul Maramures oferă posibilitatea cetăţenilor de a-şi exprima on-line opiniile faţă de problemele cu care se confruntă, precum şi de a formula sesizări/petiții/reclamații cu privire la diferite aspecte sau situaţii (vezi O.G. nr. 27/ 2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările şi completările ulterioare)

Pentru a primi un răspuns prompt şi avizat este necesar să completaţi formularul de mai jos, în care câmpurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii (conform art.7 din O.G. nr. 27/ 2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările şi completările ulterioare, petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare).

ATENTIE!

Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului NU se iau in considerare si se claseaza, Potrivit prevederilor Ordonantei Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor aprobata cu modificari de Legea nr. 233/2002.

De asemena, petitiile ilizibile, cele in care obiectul solicitarii nu este clar, precum si cele care contin injurii si expresii denigratoare la adresa institutiei sau a functionarilor publici, se claseaza.    

Nume*:
Prenume*:
Nume Firmă (presoane juridice):
Adresa*:
Str*: Nr*: Bl: Ap:
Cod Poștal*:
Email*:
Telefon:
Subiectul petiției*:
Atașează document(e):

Adaugă fișier

Mesaj*
captcha

* câmpuri obligatorii